Automme on nyt ollut kolme kuukautta myytävänä, mutta kukaan ei tunnu olevan siitä kiinnostunut. Yksi soitto on tullut, mutta sekään kaveri ei koskaan saapunut sovittuna aikana autoa katsomaan. Hikinen pesu-urakka ja imurointi menivät hukkaan. Nyt olen yrittänyt tarjota autoa ilmaiseksi kavereille käyttöön, mutta sekään ei tunnu kiinnostavan. Masentavaa on myös kuulla autokauppiaan kommentti, että auto täysin varmasti tuhoutuu, jos sen laittaa talliin seisomaan vuodeksi. Siis olettaen että olisi edes se talli mihin laittaa auto seisomaan.

Raha-asioiden hoitaminen sen sijaan on helppoa. Suoraveloitukseen vaan kaikki laskut ja ne, jotka eivät sinne kelpaa, niin pyydetään appiukkoa hoitamaan. Vaanin postiluukulla laskuja, joita tipahtelee tasaiseen tahtiin. Olenko muistanut kaikki… vesimittarilukemailmoitukset, kotivakuutus, luottokortit. Mitä veroilmoituksille pitäisi tehdä? Ja mistä ihmeestä nämä parkkisakot tänne tulivat. Ja uskomatonta, mutta maksamattomista kirjaston myöhästymismaksuistakin tuli karhukirje. Loppua ei näy

laukku1

Painettiin lasten kanssa reissukasseihin Nanea-logot ja perunaleimasimella jokaisen kassiin oma nimi. Kestävät kassit ja Ruotsin armeijan ylijäämätavaraa…globe hope tyyliin.

Advertisements