Tänään sunnuntaina 11.1. oli family appreciation day ja hinnan alennuksia lapsille joissain perhekohteissa. Lapset kertovat alla mitä touhuttiin.

Otso:Aamulla mentiin silittämään hai-kalaa ja rauskua. Mentiin luistelemaan vaikka oli keskikesä. Mäen yli luistelu paikalle mentiin ratikalla, jossa oli niin kovat ohjaimet, että kuskin täytyi vetää niitä ihan voimiensa takaa. http://www.youtube.com/watch?v=7mglsfOJoe8 

Ja Aapolle vastauksena Otso kertoo nähneensä kolme höyrylaivaa. Lisäksi nousuvesi oli aamulla tosi korkealla, kun Nanean laiturin tolpat olivat melkein näkymättömissä (nousuvesi oli kolmisen metriä). Nyt on laskuvesi ja meidän köli osuu pohja mutaan, vaikka se ei tunnu kyllä veneen sisällä. Meidän lähellä laiturissa makoilee merileijonia. Ne pitää haukumisääntä, ja vähän haiseekin. Ollaan nähty delfiinejä ja yksi valas joka pieraisi (= hengitti). Kirjassa ja akvaariossa ollaan nähty haita.

Oona: Aamulla tavattiin sukeltajaäijä jota tervehdittiin ja minä löin sen käteen. Sitten me piirrettiin leopardihaita ja silitettiin leopardihaita, rauskua ja meritähtiä. Mentiin vanhanaikaiseen ratikkaan. Eilen ostettiin meille ilmapalloja ja minä sain sydänilmapallon. Kun oltiin luistelemassa ymmärsin kun se poika sanoi “sori”.

Elmo: mentiin uimaan, se oli kiinni ja rikki. Oli paljon kauppoja ja sitten mentiin suihkuun. Matkalla nähtiin liikennepoliisi ja minä leikin liikennepoliisia.

Advertisements