aasi3

Suomusjärven asukkaat ovat vaarassa menettää RIRA nimisen näyttelytilansa 1-tien palvelualueella. Se on helkutin moinen sääli. Linkki www.kivikausikeskus.fi. Keskus rakennettiin lahjakkaiden ihmisten toimesta kovalla työllä vuodessa ja se aiotaan sulkea kun tie on ollut auki muutaman kuukauden (kai se tie on jo auki?) eikä tiehallinto ole saanut edes lupia kylteille myönnettyä.

Asiassa on lukuisia piirteitä, jotka eivät kuulu nykyaikaiseen yhteiskuntaan. Varmaan asiasta nousee myös juridista pohdiskelua ja ehkäpä tapauksesta tulee myös jonkinlainen ennakkotapaus kuntaliitosten leikkauslistoille. 

Ajattelemme täällä lämmöllä kaikkia Teitä, jotka olette laittaneet itsenne likoon!  

Arvostaisimme kovin jos voisimme jotenkin osallistua RIRAn pelastusoperaatioon. Puh. 1 805 509 6867 ja meili jussi.o.tuominen@gmail.com ja johanna.leppavirta@tkk.fi 

Kyllähän täälläkin lama puree, mutta jostain nämä jenkit repii vaan tota hymyä huuleen. Niin se on meidänkin tehtävä. 

Johkan ranteesta pilkistää kaksi ilkeän näköistä koukkua. Positiivinen puoli on, että saadaan hyvän näköistä teräslankaa mukaan kun päästään kohta puolin mekin takaisin matkaan.  Olisiko kellään lekureista antaa neuvoja, että voisiko ne nykäistä turvallisesti ite irti vesillä vai olisko parempi odotella Marquesasin poppamiehen vastaanotolle pääsyä? Onkohan olemassa jotain erityisen sopivaa antibioottia mikä estäisi reikien tulehtumisen tropiikissa? 

T: Jussi

Advertisements