Otso:

Me kävimme Beveridge riutalla, joka on kuuluisa haistaan. Siellä ei saa heittää kalantähteitä mereen tai muuten hait voivat riehaantua. Me emme nähneet yhtään haita, mutta muut seilorit ovat jo saaneet koukkuun haita tai joutuneet niiden kanssa taisteluihin. Kun me olimme matkalla Beveridgelle, ainoa kala jonka saimme oli pieni lentokala ja sitten onkeemme tarttui matkalla kaksi lintua. Sitten kun lähdimme riutalta kesti päivän ja sitten kun rupesi tulemaan maata näkyviin saimme kapteenin penkin kokoisen Mahi mahin. Ensiksi tämä suuri Mahi mahi tarttui kalastusnaruun, jossa on kumi että tietää milloin siellä on kala. Kun vedimme narun ylös se oli syönyt koko syötin, mutta sitten se tarttui meidän virveliimme ja kelasimme sen ylös. Ja kun saimme sen vihdoin viimein fileerattua niin koko istumalaatikko oli kokonaan veren peitossa (hieman liioiteltua).

Oona:

Kun menimme kumiveneellä ja moottori oli kovalla niin valat pelästy. Sitten kun pysähdyttiin niin valaatkin pysähty. Kun me mentiin vähän lähemmäs niin valaat meni väärinpäin hyppyjä. Valaita oli kolme. Isä, äiti ja lapsi, joka poukkoili ilmaan niin että vesi vaan lensi. Autolla me mentiin ruokapaikkaan ja tehtiin siellä pyssyt ja syötiin eväät. Sitten mentiin isoon luolaan, jossa oli hirveen pimeetä ja kuulu vain aaltojen loiskuntaa. Kun menimme ulos niin aallot tulivat hirveän lähelle ja olivat isoja.

Otso:

Seuraavana päivänä kun Derek ja Allison (Kalida-veneen miehistö)  ja isä olivat menneet palauttamaan autoa, niin he toivat kaksi kypärää, molemmat punaisia. Isä kysyi, että mitäs tämä tarkoittaa ja me huusimme yhteen ääneen, että se tarkoittaa että olimme vuokranneet mottoripyörän. Sitten katsoimme kiikarilla rantaan, että se oli musta ja hieno. Sitten isä kyyditsi meitä sillä vuorotellen. Täällä on paljon merikäärmeitä. Niitä tulee kerran päivässä meidän veneen ympärille pyörimään. Ne ovat aika pitkiä mutta aivan ohuita. Ne ovat myrkyllisiä, jos pääsevät puremaan, mutta niiden suu on niin pieni, etteivät ne pysty ihmistä puremaan. Tongalla kuulema lapset leikkivät merikäärmeillä.

 

Advertisements