Jotta elämä ei olisi pelkkää köllöttelyä, päätimme osallistua Vavaun purjehdusklubin järjestämään leikkimieliseen purjehduskisaan. Tämä kisa oli kauden viimeinen ja järjestettiin Halloween-teemalla.

Lapset koristelivat Nanean kyljet pelottavilla halloween fendareilla ja siivosimme paikat tip top kuntoon kisaa varten. San Franciscosta asti raahattu iso kisagenua kaivettiin esiin, sillä sääennuste lupasi kevyttä tuulta. Salaisena aseena oli lisäksi Kalida-veneen Allison, joka on kokenut kisaaja. Ja tietenkin Allisonin mies Derek oli mukana tärkeänä vahvistuksena.  Saimme näin myös miehistön keski-iän hieman kohoamaan.

Ilta oli upea. Mukana kisassa oli kaikennäköisiä ja kokoisia veneitä ja tunnelma oli leppoisa. Kilpailu osoittautui kuitenkin jännittäväksi, ja muutama tiukka ohitustilannekin syntyi veneiden kesken. Vanharouva Nanea  todisti olevansa edelleen kovassa iskussa, sillä vastatuuliosuudella Nanean nopeudelle ei löytynyt haastajaa. Kokonaiskilpailussa sijoituimme kuitenkin kolmenneksi, mikä meille ensikertalaisille ei ollut mielestämme lainkaan hassumpi sijoitus.

 

 

 

 

Advertisements