Otso: Perjantaina rakennetiin lentokone pilleistä ja leivontapaperista. Jussi: Koko paketti sidottiin kasaan gorillateipillä. Kalakoukusta modifioidulla kiinnitysrenkaalla vedettiin kone ilmaan, mutta prototyyppi lensi laiskanlaisesti.

O: Lauantai aamulla me mentiin fast ferrillä Russelista Paihiaan.

J: Otso osallistui OceanKids uimakilpailuun ja ui 200 metriä avovedessä. Olympiavoittaja antoi lähdössä ohjeet, että jos hermostuttaa niin kannattaa antaa porukan mennä ja lähteä perään niin voi uida vapaassa vedessä. O: Mutta minä en halunnut jäädä hännänhuipuksi niin menin keskelle ryhmää, jolloin toisen uimarin käsi meni uimapuvun lahkeesta sisään ja edessä olijan kantapää oli melkein koko ajan minun suussani. Maalissa piti juosta rantavedestä maaliin.

Onnellinen uimari maalissa

Oona: Otsolla vaan hampaat heilu kun se juoksi maaliin. Otso sai todistuksen kun tuli maaliin. 

Jussi osallistui 3.3 km matkaan Russelista Paihiaan. Johanna 750m uintiin. Kaikki tulivat porukan puolessa välissä maaliin.

Tarkempia tietoja kisasta löytyy osoitteesta: http://www.oceanswim.co.nz/
 
Otso: Iltapäivällä Joulupukki tuli käymään Russelin boat clubilla. J: Oona ihmetteli kun joulupukki antoi pusun poskelle. Lapset leikkivät paikallisten lasten kanssa ja saivat pikkupaketitkin pukilta.

Seuraleikkien parissa pääsee hyvin lähestymään paikallisia lapsia.
Advertisements