Takana on vilkas viikko. Saatettuamme Tepon ja Päivin matkaan Nanealla, löysimme Waiheken lautalta kaksi niin suomalaisen näköistä tyttöä, ettei heidän kansalaisuudestaan ollut epävarmuutta. Reippaat tytöt ovat selkäreppumatkalla Uudessa-Seelannissa. Kutsuimme Mintun ja Miljan meille yöpymään, jotta saivat lisäaikaa etsiä sopivaa majapaikkaa Waihekelta. 

Toinen iloinen yllätys oli tutustua viikonloppuna kaksi vuotta Uudessa-Seelannissa asuneeseen Lipposten viisihenkiseen perheeseen, jotka olivat myöskin vierailulla saarella. Lapset olivat riemuissaan, kun saivat kahden vuoden tauon jälkeen leikkiä vaihteeksi suomalaisten lasten kanssa. Käynnistyminen oli tosin hidasta, kun lapset tuppasivat ensimmäisen illan puhumaan toisilleen vain englantia.

Minttu ja Milja pystyttivät reippaasti teltan pihaamme, mutta pyysimme heitä kuitenkin nukkumaan sisään. Takapihan rinne on niin jyrkkä, että vaarana on herätä aamulla naapurin pihalla rinteen juurella.

PS. Kiitos Kirjun väelle ihanasta paketista ja kirjeestä. Nautittu on Risto Räppääjästä ja kivoista valokuvista. Oona kiittää Annaa kivoista pinneistä. Alkoi jo heti kirjoittaa vastauskirjettä.  

 

Advertisements