Vietimme isukin nelikymppisiä Blue Lagoonilla Fijin Yasawa saariryhmän pohjoisissa osissa. Hauskaa oli ja hienoa laguuneja nahtiin. Erikoisuutena salmi jossa Manta ja Paholaisrausku uivat edestakaisin, niin etta niiden paalla voi kivasti snorklailla ja ihmetella lahes kolmemetrisia vesieläviä.

Nyt olemme Fijin toiseksi suurimman kaupungin Lautokan huvivenesatamassa Vuda Pointissa. Selvitämme Miljan ulos miehistöstä, täytämme tankit ja nostamme veneen muutamaksi paivaksi kuiville. Nostamme veneen ylös koska haluan korjata skegin joka tuli tehtya Uudessa-Seelannissa liian haavoittuvaiseksi. Johanna kuljetti tyokalut ja tarvikkeet Suomesta joten nyt on hyva alkaa hommiin. Joka paiva on tarkoitus myos vilvoitella poolilla johon on veneelta on matkaa noin 50m.

Sain synttari lahjaksi uuden vedenalaisen kameran jossa on gps ja kompanssi, ilman paineet ja kaikki muut herkut. Pitaa ottaa jossain vaiheessa aikaa ja tutkia mita kaikkia hienoja palikoita netista loytyy ja miten naita tageja saadaan kaytettya hyväksi täällä blogissa. Alla kuvat suoraan google mapissa.


http://www.panoramio.com/photo/59147355″>