Otso:

Vastaus Kallelle, en vielä ole leikkinyt vankilasaarta. Ehkä seuraava suunnitelma.  Nuutille, olikos siinä teidän Stigassa jalkajarru vai käsijarru. Meidän Stigassa oli käsijarru. Mä sain Saksasta puhelimen, mikä tosin ei ole oikea. Alcatrasille uimisesta puheenollen, me ollaan menty monta kertaa veneellä vankilasaaren ohi. Ja me ollaan käyty peliluolassa vain yhden kerran kun se heti meni kiinni. Me saatiin vain pari kertaa ammuttua, kun siinä oli pari ukkoa ja pullo ja minä ammuin sen pullon rikki. Mutta en saanut osumaan minnekään muualle.

Ollaan pelattu koripalloa ja keinuperssistä. Se on semmosta että monta keinuu ja yks on heittäjä. Se heittää palloa ja kun se osuu suoraan napaan niin siitä tulee uusi perssis ja jos osuu päähän niin pyörtyy. Näitä leikkejä on leikitty ylämäen puistossa.

Reivinaru pujotetaan puomin sisään. Reivin avulla isopurjeen pinta-alaa saadaan pienennettyä.

Reivinaru pujotetaan puomin sisään. Reivin avulla isopurjeen pinta-alaa saadaan pienennettyä.

Me korjattiin reivinaruja. Multa pääsi naru irti ja iskällä oli vähän voivottelun aiheita, kun just oltiin saamassa ne. Ja sitten lopuksi minä sen sain kun jouduttiin tekemään sellainen temppu, että iskä huusi merelle päin, eiku laiturille päin, meni jo liikaa… no nyt!

Advertisements